Jdi na obsah Jdi na menu

Májinka

Dne 28.10. jsem byla s kamarádkou Katkou v Bulharech u Břeclavi v útulku pro malinkou Máju...přivezla jsem si směs něčeho, co snad měl být jorky, foto je z útulku, snímky z domova jsou v rubrice fotoalba - Nezařazené..

Obrazek



Májinka je neuvěřitelný uzlíček-hromádka handicapů....

Podepsala se na ní lidská nezodpovědnost...po koupeli bylo nejlépe vidět, jak má strašně křivé celé tělíčko, páteř je jeden obrovský oblouk, křivé vybočené nožičky s uvolněnými kloubečky,seklý ocásek,navíc fušersky až těsně u zadečku, přední část spodní čelisti jí úplně chybí, má tam jen měkkou tkáň, dlouhý nosánek, jak krteček a obrovský předkus...je to vyhublá hromádka neštěstí, která o tom naštěstí neví a chová se jako typický yorky...měla jsem co dělat, abych nepodlehla depresi...uvidím, jestli dopování kloubní výživou aspoň malinko napraví škody v jejím vývoji.../dostat tak, ty množitele pod ruku.../

31.10. - přidány fotky z dnešního dne: Májinka si zvyká na naší smečku, hlavně Enji je zvědavá,ale opatrná:

  

Obrazek

 


11.11.Přidány nové fotografie-jak se Májinka začlenila do smečky. Hned první týden zjistila, že kuchyň je důležité místo, kam je potřeba-při každém zašustění nebo nějakém podezřelém pohybu-rychle spěchat!!! Když jsem ji přivezla, vážila 1,30 kg a předevčírem už měla 1,60 kg! Ale nesmíme to moc přehánět, její vrtinožky by jí pak neunesly... Pár fotek z dnešního dne-odpočívala se mnou v pracovně, pak si běžela s ostatními pro piškotku a hlavní chod-večeře:

  

Obrazek


 21.11.2008 Přidáno pár fotografií z dnešního pátečního odpoledne:

                                

Obrazek

                                                                                                       

Obrazek